Читај ми

КОНАЧНА ЛИСТА КОРИСНИКА 276 СТАНОВА У ВЕТЕРНИКУ

Комисија за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица давањем 276 стамбених јединица у Ветернику у закуп, на одређено време, са могућношћу куповине у оквиру РСП- Потпројекат 5-стамбене јединице је на 50. седници одржаној дана, 23. jануара 2019. године, утврдила Коначну листу корисника рангираних према реду првенства на основу испуњености услова и броја освојених бодова.

Коначна листа корисника рангираних према реду првенства на основу испуњености услова и броја освојених бодова биће објављена дана, 28. јануара 2019. године, на огласним таблама Одсека за избегла, прогнана и расељена лица Градске управе за социјалну и дечију заштиту Града Новог Сада и месних заједница Града Новог Сада, интернет презентацији Града Новог Сада www.novisad.rs и Комесаријата за избеглице и миграције www.kirs.gov.rs

Помоћ за решавање стамбених потреба избеглица давањем 276 стамбених јединица у закуп на одређено време са могућношћу куповине, Комисија за избор корисника додељује лицима која се налазе на Коначној листи корисника, рангираних према реду првенства на основу испуњености услова и броја освојених бодова.

                                                                                                           Председник комисије
                                                                                                                   Жарко Мићин 

Нови Сад, 28. јануар 2019. године