Читај ми

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРИБАВЉЕЊЕ СТАНОВА У ЈАВНУ СВОЈИНУ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ НАМЕЊЕН РЕШАВАЊУ СТАМБЕНИХ ПОТРЕБА ИЗБЕГЛИЦА ОТВОРЕН ДО 31. ДЕЦЕМБРА

Обавештавају се физичка лица, инвеститори и привредна друштва грађевинске делатности која продају станове на територији Града Новог Сада да Република Србија посредством Комесеријата за избеглице и миграције Републике Србије и Јединице за управљање пројектима у јавном сектору д.о.о. Београд, купује станове за избеглице.

Регионални програм стамбеног збрињавања у Републици Србији – Потпројекат СРБ7 обухвата прибављање станова у јавну својину Републике Србије, намењене за закуп са могућношћу куповине за изабране кориснике.

Јавни позив за прикупљање писмених понуда бр. RHP-W7-PA/PC2-2021 за прибављање непокретности - станова у јавну својину Републике Србије на територији Града Новог Сада, објављен је 14. јула 2021. године, на званичној интернет презентацији Града Новог Сада http://www.novisad.rs/javni-poziv-za-prikupljanje-pismenih-ponuda-brrhp-...

Предмет Јавног позива је прибављање до 51 стана намењених решавању стамбених потреба избеглица на територији Града Новог Сада.

Јавни позив је отворен до 31. децембра 2021. године, са могућношћу продужења, у циљу проналажења адекватних станова за куповину и обезбеђивање трајног стамбеног решења за најугроженије избегличке породице.  

Градска управа за социјалну и дечју заштиту

Нови Сад, 15. децембар 2021. године