Čitaj mi

JAVNI POZIV ZA PRIBAVLjENјE STANOVA U JAVNU SVOJINU REPUBLIKE SRBIJE NAMENјEN REŠAVANјU STAMBENIH POTREBA IZBEGLICA OTVOREN DO 31. DECEMBRA

Obaveštavaju se fizička lica, investitori i privredna društva građevinske delatnosti koja prodaju stanove na teritoriji Grada Novog Sada da Republika Srbija posredstvom Komeserijata za izbeglice i migracije Republike Srbije i Jedinice za upravlјanje projektima u javnom sektoru d.o.o. Beograd, kupuje stanove za izbeglice.

Regionalni program stambenog zbrinjavanja u Republici Srbiji – Potprojekat SRB7 obuhvata pribavlјanje stanova u javnu svojinu Republike Srbije, namenjene za zakup sa mogućnošću kupovine za izabrane korisnike.

Javni poziv za prikuplјanje pismenih ponuda br. RHP-W7-PA/PC2-2021 za pribavlјanje nepokretnosti - stanova u javnu svojinu Republike Srbije na teritoriji Grada Novog Sada, objavlјen je 14. jula 2021. godine, na zvaničnoj internet prezentaciji Grada Novog Sada http://www.novisad.rs/javni-poziv-za-prikupljanje-pismenih-ponuda-brrhp-...

Predmet Javnog poziva je pribavlјanje do 51 stana namenjenih rešavanju stambenih potreba izbeglica na teritoriji Grada Novog Sada.

Javni poziv je otvoren do 31. decembra 2021. godine, sa mogućnošću produženja, u cilјu pronalaženja adekvatnih stanova za kupovinu i obezbeđivanje trajnog stambenog rešenja za najugroženije izbegličke porodice.  

Gradska uprava za socijalnu i dečju zaštitu

Novi Sad, 15. decembar 2021. godine