Читај ми

ИЗМЕНЕ РЕЖИМА САОБРАЋАЈА И АКТУЕЛНИ РАДОВИ НА САОБРАЋАЈНИЦАМА

У Улици Бранка Ћопића у Новом Саду, од 25. марта до 1. априла, доћи ће до обуставе саобрајаћа, због извођења радова на поправци коловоза. Радови ће се изводити на деоници од Ветерничке до Подунавске улице.
Забрана одвијања саобраћаја биће на снази и у Улици Горана Малетића у Ветернику, од 27. марта до 1. априла, такође због радова на поправци коловоза.
Од понедељка 27. марта до 31. марта, забрањује се одвијање саобраћаја у Новосадској улици, у зони раскрснице са Улицом Раде Кондића, у Футогу, због извођења радова на изградњи водоснабдевања насеља Бегеч – повезивање насеља Бегеч са водоводним системом Новог Сада.

Тренутно се, у оквиру радова на редовном одржавању саобраћајница у градским и приградским насељима, изводе радови на више локација. У насељу Адице ради се у улицама Васка Попе и Славујевој, у Ветернику у Школској, у Футогу у Улици цара Лазара, у Бегечу у улицама Бранка Радичевића, Ослобођења и Нова 1.

У Руменки су у току радови у Улици Нова 12, док су претходних дана изведени радови и у улицама Данила Киша и Каналској, у овом насељу.

Апелујемо на све учеснике у саобраћају да имају стрпљења и разумевања, те да посебну пажњу обрате на саобраћајну сигнализацију.

Нови Сад, 24. март 2023. године