Čitaj mi

IZMENE REŽIMA SAOBRAĆAJA I AKTUELNI RADOVI NA SAOBRAĆAJNICAMA

U Ulici Branka Ćopića u Novom Sadu, od 25. marta do 1. aprila, doći će do obustave saobrajaća, zbog izvođenja radova na popravci kolovoza. Radovi će se izvoditi na deonici od Veterničke do Podunavske ulice.
Zabrana odvijanja saobraćaja biće na snazi i u Ulici Gorana Maletića u Veterniku, od 27. marta do 1. aprila, takođe zbog radova na popravci kolovoza.

Od ponedeljka 27. marta do 31. marta, zabranjuje se odvijanje saobraćaja u Novosadskoj ulici, u zoni raskrsnice sa Ulicom Rade Kondića, u Futogu, zbog izvođenja radova na izgradnji vodosnabdevanja naselja Begeč – povezivanje naselja Begeč sa vodovodnim sistemom Novog Sada.

Trenutno se, u okviru radova na redovnom održavanju saobraćajnica u gradskim i prigradskim naseljima, izvode radovi na više lokacija. U naselju Adice radi se u ulicama Vaska Pope i Slavujevoj, u Veterniku u Školskoj, u Futogu u Ulici cara Lazara, u Begeču u ulicama Branka Radičevića, Oslobođenja i Nova 1.

U Rumenki su u toku radovi u Ulici Nova 12, dok su prethodnih dana izvedeni radovi i u ulicama Danila Kiša i Kanalskoj, u ovom naselju.

Аpelujeмо na sve učesnike u saobraćaju da imaju strpljenja i razumevanja, te da posebnu pažnju obrate na saobraćajnu signalizaciju.

Novi Sad, 24. mart 2023. godine