Читај ми

ИЗМЕНА ТРАСЕ ЛИНИЈА БРОЈ 3 и 13

 

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве, 28. децембра привремено ће бити измењене трасе аутобуских линија број 3 и 13. Због радова на изградњи  вреловодног и канализационог прикључка у Улици Јанка Чмелика аутобуски саобраћај ће се одвијати на следећи начин:
ЛИНИЈА БРОЈ 3
Смер из Петроварадина
Од раскрснице улица Корнелија Станковића и Миленка Грчића аутобуси ће саобраћати право Улицом Корнелија Станковића до кружног тока у раскрсници Булевара Европе и Улице Корнелија Станковића, на кружном току ће се полукружно окретати и издржавати време до наредног поласка на аутобуском стајалишту Улица Корнелија Станковића/Булевар Европе (стајалиште линије број 7А).
Смер са Детелинаре
Аутобуси ће као полазно стајалиште користити стајалиште Улица Корнелија Станковића/Булевар Европе (стајалиште линије број 7А), одакле ће саобраћати право Улицом Корнелија Станковића и даље настављати редовном трасом кретања.
ЛИНИЈА БРОЈ 13
Смер са Универзитета
Аутобуси ће саобраћати Булеваром Европе до кружног тока у раскрсници Булевара Европе и Улице Корнелија Станковића, на кружном току ће се полукружно окретати и издржавати време до наредног поласка на аутобуском стајалишту Булевару Европе/Булевар војводе Степе.
Смер са Детелинаре
Аутобуси ће као полазно стајалиште користити стајалиште Булевар Европе/Булевар војводе Степе, одакле ће саобраћати право Булеваром Европе и даље настављати редовном трасом кретања.