Čitaj mi

IZMENA TRASE LINIJA BROJ 3 i 13

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, 28. decembra privremeno će biti izmenjene trase autobuskih linija broj 3 i 13. Zbog radova na izgradnji  vrelovodnog i kanalizacionog priključka u Ulici Janka Čmelika autobuski saobraćaj će se odvijati na sledeći način:

LINIJA BROJ 3
Smer iz Petrovaradina
Od raskrsnice ulica Kornelija Stankovića i Milenka Grčića autobusi će saobraćati pravo Ulicom Kornelija Stankovića do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Ulice Kornelija Stankovića, na kružnom toku će se polukružno okretati i izdržavati vreme do narednog polaska na autobuskom stajalištu Ulica Kornelija Stankovića/Bulevar Evrope (stajalište linije broj 7A).
Smer sa Detelinare
Autobusi će kao polazno stajalište koristiti stajalište Ulica Kornelija Stankovića/Bulevar Evrope (stajalište linije broj 7A), odakle će saobraćati pravo Ulicom Kornelija Stankovića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.
LINIJA BROJ 13
Smer sa Univerziteta
Autobusi će saobraćati Bulevarom Evrope do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Ulice Kornelija Stankovića, na kružnom toku će se polukružno okretati i izdržavati vreme do narednog polaska na autobuskom stajalištu Bulevaru Evrope/Bulevar vojvode Stepe.
Smer sa Detelinare
Autobusi će kao polazno stajalište koristiti stajalište Bulevar Evrope/Bulevar vojvode Stepe, odakle će saobraćati pravo Bulevarom Evrope i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.