Читај ми

ИЗМЕНА ТРАСЕ ЛИНИЈА БРОЈ 3 И 13

ИЗМЕНА ТРАСЕ ЛИНИЈА БРОЈ 3 И 13
У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве, 12. и 13. априла привремено ће бити измењене трасе аутобуских линија број 3 и 13. Због радова на постављању успоривача саобраћаја у Улици Јанка Чмелика, од Улице Облачића Рада до Улице Орловића Павла, аутобуски саобраћај на наведеним линијама одвијаће се на следећи начин:
ЛИНИЈА БРОЈ 3
Смер из Петроварадина
Од раскрснице улица Корнелија Станковића и Миленка Грчића аутобуси ће саобраћати право Улицом Корнелија Станковића до кружног тока у раскрсници Булевара Европе и Корнелија Станковића, где ће се полукружно окретати и издржавати време до наредног поласка на аутобуском стајалишту Улица Корнелија Станковића/Булевар Европе (стајалиште линије број 7А).
Смер са Детелинаре
Аутобуси ће као полазно стајалиште користити стајалиште Улица Корнелија Станковића/Булевар Европе (стајалиште линије број 7А), одакле ће саобраћати право Улицом Корнелија Станковића и даље настављати редовном трасом кретања.
ЛИНИЈА БРОЈ 13
Смер са Универзитета
Аутобуси ће саобраћати Булеваром Европе до кружног тока у раскрсници Булевара Европе и Корнелија Станковића; где ће се полукружно окретати и издржавати време до наредног поласка на аутобуском стајалишту Булевар Европе/Булевар војводе Степе.
Смер са Детелинаре
Као полазно стајалиште користиће се стајалиште Булевар Европе/Булевар војводе Степе, одакле ће аутобуси саобраћати право Булеваром Европе и даље настављати редовном трасом кретања.

ПРИВРЕМЕНО СКРАЋЕЊЕ ТРАСЕ ЛИНИЈЕ 72
Од 11. 04. 2022. године на линији 72 Нови Сад-Парагово скраћена је траса на поласцима који саобраћају до раскрснице Венац, па аутобуси саобраћају до и од окретнице Парагово. Очекивано важење измене је до 10. 05. 2022. године.