Čitaj mi

IZMENA TRASE LINIJA BROJ 3 I 13

IZMENA TRASE LINIJA BROJ 3 I 13

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, 12. i 13. aprila privremeno će biti izmenjene trase autobuskih linija broj 3 i 13. Zbog radova na postavlјanju usporivača saobraćaja u Ulici Janka Čmelika, od Ulice Oblačića Rada do Ulice Orlovića Pavla, autobuski saobraćaj na navedenim linijama odvijaće se na sledeći način:
LINIJA BROJ 3
Smer iz Petrovaradina
Od raskrsnice ulica Kornelija Stankovića i Milenka Grčića autobusi će saobraćati pravo Ulicom Kornelija Stankovića do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Kornelija Stankovića, gde će se polukružno okretati i izdržavati vreme do narednog polaska na autobuskom stajalištu Ulica Kornelija Stankovića/Bulevar Evrope (stajalište linije broj 7A).
Smer sa Detelinare
Autobusi će kao polazno stajalište koristiti stajalište Ulica Kornelija Stankovića/Bulevar Evrope (stajalište linije broj 7A), odakle će saobraćati pravo Ulicom Kornelija Stankovića i dalјe nastavlјati redovnom trasom kretanja.
LINIJA BROJ 13
Smer sa Univerziteta
Autobusi će saobraćati Bulevarom Evrope do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Kornelija Stankovića; gde će se polukružno okretati i izdržavati vreme do narednog polaska na autobuskom stajalištu Bulevar Evrope/Bulevar vojvode Stepe.
Smer sa Detelinare
Kao polazno stajalište koristiće se stajalište Bulevar Evrope/Bulevar vojvode Stepe, odakle će autobusi saobraćati pravo Bulevarom Evrope i dalјe nastavlјati redovnom trasom kretanja.

PRIVREMENO SKRAĆENјE TRASE LINIJE 72
Od 11. 04. 2022. godine na liniji 72 Novi Sad-Paragovo skraćena je trasa na polascima koji saobraćaju do raskrsnice Venac, pa autobusi saobraćaju do i od okretnice Paragovo. Očekivano važenje izmene je do 10. 05. 2022. godine.