Читај ми

ИЗМЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА ПОВОДОМ ОДРЖАВАЊА КОНЦЕРТА КЛАСИЧНЕ МУЗИКЕ „КОРЗО“

Поводом одржавања концерта класичне музике „КОРЗО“ привремено ће бити забрањен саобраћај у делу Булевара Михајла Пупина, од раскрснице са Улицом Жарка Зрењанина до раскрснице са улицама Пионирском и Јована Ђорђевића. Привремена измена режима саобраћаја важи од 13. септембра у 00.01 часова до 15. септембра 2019. године у 20.00 часова.

Алтернативни правци који се могу користити током трајања измене режима саобраћаја су улице Жарка Зрењанина, Стражиловска, Радничка и Кеј жртава рације, Модене, Илије Огњановића, Исе Бајића, Игњата Павласа и Дунавска улица. Такође, грађани могу користити Мост Варадинска дуга, део Булевара Михајла Пупина, улице Јована Ђорђевића и Иве Лоле Рибара.

Привремено ће бити измењена траса аутобуских линија јавног градског превоза број 3, у оба смера, тако да се у измењеном делу, од раскрснице улица Јеврејске и Успенске, пружа Јеврејском улицом, Булеваром ослобођења, Улицом Максима Горког, Кејом жртава рације, Тргом незнаног јунака и даље постојећом трасом. Измена се односи и на трасу линије јавног градског превоза број 3а, у оба смера, тако да се у измењеном делу, од раскрснице Булевара ослобођења и Јеврејске улице, пружа Булеваром ослобођења, Улицом Максима Горког, Кејом жртава рације, Тргом незнаног јунака и даље постојећом трасом.

Такође ће бити измењена траса линије јавног градског превоза број 6, у оба смера, тако да се у измењеном делу, од раскрснице Булевара ослобођења и Футошке улице, пружа Булеваром ослобођења, Улицом Максима Горког, Кејом жртава рације, Београдским кејом и даље постојећом трасом. Привремена измена се односи и на трасе аутобуских линија 9 и 9а, тако да се у оба смера у измењеном делу, од раскрснице Булевара цара Лазара и Стражиловске улице, пружа Булеваром цара Лазара, Кејом жртава рације, Тргом незнаног јунака и даље постојећом трасом.

Трасе линија јавног приградског и међумесног превоза бр. 60, 61, 62, 64 и 69, такође ће бити измењене у оба смера, тако да се у измењеном делу, од раскрснице Булевара ослобођења и Футошке улице, пружа Булеваром ослобођења, Улицом Максима Горког, Кејом жртава рације, Тргом незнаног јунака и даље постојећом трасом.

Нови Сад, 12. септембар 2019. године