Čitaj mi

IZMENA REŽIMA SAOBRAĆAJA POVODOM ODRŽAVANјA KONCERTA KLASIČNE MUZIKE „KORZO“

Povodom održavanja koncerta klasične muzike „KORZO“ privremeno će biti zabranjen saobraćaj u delu Bulevara Mihajla Pupina, od raskrsnice sa Ulicom Žarka Zrenjanina do raskrsnice sa ulicama Pionirskom i Jovana Đorđevića. Privremena izmena režima saobraćaja važi od 13. septembra u 00.01 časova do 15. septembra 2019. godine u 20.00 časova.

Alternativni pravci koji se mogu koristiti tokom trajanja izmene režima saobraćaja su ulice Žarka Zrenjanina, Stražilovska, Radnička i Kej žrtava racije, Modene, Ilije Ognjanovića, Ise Bajića, Ignjata Pavlasa i Dunavska ulica. Takođe, građani mogu koristiti Most Varadinska duga, deo Bulevara Mihajla Pupina, ulice Jovana Đorđevića i Ive Lole Ribara.

Privremeno će biti izmenjena trasa autobuskih linija javnog gradskog prevoza broj 3, u oba smera, tako da se u izmenjenom delu, od raskrsnice ulica Jevrejske i Uspenske, pruža Jevrejskom ulicom, Bulevarom oslobođenja, Ulicom Maksima Gorkog, Kejom žrtava racije, Trgom neznanog junaka i dalјe postojećom trasom. Izmena se odnosi i na trasu linije javnog gradskog prevoza broj 3a, u oba smera, tako da se u izmenjenom delu, od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Jevrejske ulice, pruža Bulevarom oslobođenja, Ulicom Maksima Gorkog, Kejom žrtava racije, Trgom neznanog junaka i dalјe postojećom trasom.

Takođe će biti izmenjena trasa linije javnog gradskog prevoza broj 6, u oba smera, tako da se u izmenjenom delu, od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Futoške ulice, pruža Bulevarom oslobođenja, Ulicom Maksima Gorkog, Kejom žrtava racije, Beogradskim kejom i dalјe postojećom trasom. Privremena izmena se odnosi i na trase autobuskih linija 9 i 9a, tako da se u oba smera u izmenjenom delu, od raskrsnice Bulevara cara Lazara i Stražilovske ulice, pruža Bulevarom cara Lazara, Kejom žrtava racije, Trgom neznanog junaka i dalјe postojećom trasom.

Trase linija javnog prigradskog i međumesnog prevoza br. 60, 61, 62, 64 i 69, takođe će biti izmenjene u oba smera, tako da se u izmenjenom delu, od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Futoške ulice, pruža Bulevarom oslobođenja, Ulicom Maksima Gorkog, Kejom žrtava racije, Trgom neznanog junaka i dalјe postojećom trasom.

Novi Sad, 12. septembar 2019. godine