Читај ми

ИЗМЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА ПОВОДОМ ОБЕЛЕЖАВАЊА ГОДИШЊИЦЕ НОВОСАДСКЕ РАЦИЈЕ

Поводом обележавања годишњице Новосадске рације одређује се привремена забрана саобраћаја на Кеју жртава рације у Новом Саду, од Трга незнаног јунака до Радничке улице, и делу Улице Максима Горког, од Улице Соње Маринковић до Кеја жртава рације. Такође се одређује привремена забрана саобраћаја на десној саобраћајној траци и забрана паркирања на паркиралишту за туристичке аутобусе на Кеју жртава рације у Новом Саду, од Улице Максима Горког до Трга незнаног јунака, због потребе паркирања репортажних кола и обезбеђивања| манипулативног простора у оквиру одржавања комеморације жртвама новосадске рације.

Привремено  ће бити измењена траса аутобуских линија јавног градског превоза број 11А и 11Б у делу која се пружа Кејом жртава рације и делом Булевара Цара Лазара тако да користи Стражиловску улицу, Жарка Зрењанина, Булевар Михајла Пупина и Трг незнаног јунака и даље постојећом трасом. На измењеном делу трасе наведених линија користе се постојећа стајалишта других аутобуских линија;

Привремена забрана саобраћаја на Кеју жртава рације важи  23. јануара 2019. године од 11.00 до 14.00 часова, а привремена забрана саобраћаја на десној саобраћајној траци због потребе паркирања репортажних кола важи 23. јануара 2019. године од 7.00 до 16.00 часова.

Нови Сад, 21. јануар 2019. године