Čitaj mi

IZMENA REŽIMA SAOBRAĆAJA POVODOM OBELEŽAVANJA GODIŠNJICE NOVOSADSKE RACIJE

Povodom obeležavanja godišnjice Novosadske racije određuje se privremena zabrana saobraćaja na Keju žrtava racije u Novom Sadu, od Trga neznanog junaka do Radničke ulice, i delu Ulice Maksima Gorkog, od Ulice Sonje Marinković do Keja žrtava racije. Takođe se određuje privremena zabrana saobraćaja na desnoj saobraćajnoj traci i zabrana parkiranja na parkiralištu za turističke autobuse na Keju žrtava racije u Novom Sadu, od Ulice Maksima Gorkog do Trga neznanog junaka, zbog potrebe parkiranja reportažnih kola i obezbeđivanja| manipulativnog prostora u okviru održavanja komemoracije žrtvama novosadske racije.

Privremeno  će biti izmenjena trasa autobuskih linija javnog gradskog prevoza broj 11A i 11B u delu koja se pruža Kejom žrtava racije i delom Bulevara Cara Lazara tako da koristi Stražilovsku ulicu, Žarka Zrenjanina, Bulevar Mihajla Pupina i Trg neznanog junaka i dalјe postojećom trasom. Na izmenjenom delu trase navedenih linija koriste se postojeća stajališta drugih autobuskih linija;

Privremena zabrana saobraćaja na Keju žrtava racije važi  23. januara 2019. godine od 11.00 do 14.00 časova, a privremena zabrana saobraćaja na desnoj saobraćajnoj traci zbog potrebe parkiranja reportažnih kola važi 23. januara 2019. godine od 7.00 do 16.00 časova.

Novi Sad, 21. januar 2019. godine