Читај ми

ГРАДОНАЧЕЛНИК ПОСЕТИО ПЕНЗИОНИСАНЕ РАДНИКЕ МУП-а

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић посетио је Удружење пензионисаних радника органа унутрашњих послова Новог Сада и разговарао са представницима те организације о њиховим активностима.

Том приликом председник Удружења Слободан Ердевик уручио је градоначелнику њихову Плакету и амблеме као и уметничку слику једног од чланова, посебно истичући да је то прва посета градоначелника од оснивања Удружења, то јест од 1974. године.

- Захваљујем се председнику и члановима Удружења на искреном и пријатељском пријему. Жао ми је што раније није било сарадње са Градом, али ова градска управа води активну социјалну политику и има комуникацију са свим пензионерским удружењима, па тако и са овим. Ово је Удружење са дугом и богатом традицијом, и његови чланови много су учинили за државу. Старије генерације морамо уважавати, а од њих много тога можемо и научити. Зато ме радује чињеница да постоји добра сарадња између активних припадника МУП- а и пензионисаних радника – истакао је градоначелник Милош Вучевић који је својим домаћинима донео и симболичан поклон, традиционалну шаховску таблу са фигурама, ако и електронску.

Председник Удружења пензионисаних радника органа унутрашњих послова Новог Сада Слободан Ердевик захвалио се градоначелнику на доласку, истакавши да је за њих то историјска посета. Он је рекао да Удружење броји око 1000 чланова, да је веома активно и пружа подршку свим својим члановима, али и другим удружењима, и укључује се у хуманитарне акције када год је у прилици.

Нови Сад, 18. септембар 2015. године