Читај ми

ГРАДОНАЧЕЛНИК ПОСЕТИО ХУМАНИТАРНИ КОШАРКАШКИ КАМП "I CAME TO PLAY"

Градоначелник Новог Сада Игор Павличић и заменица америчког амбасадора у Србији Џенифер Браш, заједно са највећим кошаркашким звездама Владе Дивцем и Жарком Паспаљем обишли су хуманитарни кошаркашки камп под називом „I CAME TO PLAY“ Летенка на Фрушкој Гори.

-Фрушка Гора је недовољно искоришћена, и на само двадесетак минута од ове природе живи скоро пола милиона становника. Овакви пројекти и што више спортских активности у природи, треба да нам представљају приоритет. Град доста улаже у спорт. Ми смо у два највећа спортска објекта у нашем граду у претходном периоду уложили преко 400 милиона динара, тако ћемо и наставити јер се кроз спорт стварају праве вредности и навике – истакао је градоначелник Павличић

Индивидуалним радом камп унапређује кошаркашке вештине дечака и девојчица. Свакодневне тренинге воде стручни кадрови из више земаља и прослављени кошаркашки професионалци из региона.

-Драго ми је што видим децу која се боре и желе да напредују у спорту. Поручио бих свој деци да се што више баве спортом и резултати ће сигурно доћи – нагласио је Владе Дивац.

Комбинацијом кошаркашких тренинга и интерактивне наставе, „I CAME TO PLAY” камп, спаја младе људе из целог региона.

Нови Сад, 14. август 2009.године