Čitaj mi

GRADONAČELNIK POSETIO HUMANITARNI KOŠARKAŠKI KAMP "I CAME TO PLAY"

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić i zamenica američkog ambasadora u Srbiji Dženifer Braš, zajedno sa najvećim košarkaškim zvezdama Vlade Divcem i Žarkom Paspaljem obišli su humanitarni košarkaški kamp pod nazivom „I CAME TO PLAY“ Letenka na Fruškoj Gori.

-Fruška Gora je nedovoljno iskorišćena, i na samo dvadesetak minuta od ove prirode živi skoro pola miliona stanovnika. Ovakvi projekti i što više sportskih aktivnosti u prirodi, treba da nam predstavljaju prioritet. Grad dosta ulaže u sport. Mi smo u dva najveća sportska objekta u našem gradu u prethodnom periodu uložili preko 400 miliona dinara, tako ćemo i nastaviti jer se kroz sport stvaraju prave vrednosti i navike – istakao je gradonačelnik Pavličić

Individualnim radom kamp unapređuje košarkaške veštine dečaka i devojčica. Svakodnevne treninge vode stručni kadrovi iz više zemalja i proslavljeni košarkaški profesionalci iz regiona.

-Drago mi je što vidim decu koja se bore i žele da napreduju u sportu. Poručio bih svoj deci da se što više bave sportom i rezultati će sigurno doći – naglasio je Vlade Divac.

Kombinacijom košarkaških treninga i interaktivne nastave, „I CAME TO PLAY” kamp, spaja mlade ljude iz celog regiona.

Novi Sad, 14. avgust 2009.godine