Читај ми

ГРАДОНАЧЕЛНИК ПОСЕТИО ФК ВОЈВОДИНА

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић посетио је ФК ''Војводина'' у фудбалском центру ''Вујадин Бошков'' где је разговарао са представницима управе клуба. Том приликом градоначелник се упознао са могућностима које пружа тај фудбалски центар, као и са плановима проширења капацитета и предстојећим инвестицијама.

- ФК ''Војводина'' је једна од ствари по којој је град Нови Сад препознатљив, а чињеница је да генерације младих овде стасавају тренирајући фудбал. У нашем је интересу да се млади баве спортом и да имају најбоље услове за то. Нови Сад заслужује да има првокласни стадион, на којем могу да се играју утакмице највишег европског ранга, и Град ће у оквиру својих надлежности пружити неопходну подршку за то – истакао је градоначелник Милош Вучевић.

Представници управе клуба изразили су задовољство због прве посете градоначелника Новог Сада будући да до сада ни један градоначелник није посетио ФК  ''Војводина''.

На састанку у фудбалском центру изражена је обострана воља да сарадња Града и ''Војводине'' буде боља у будућности како би заједно допринели да најстарији фудбалски прволигаш у Србији  функционише у најбољим условима.

Нови Сад, 29. октобар 2012. године