Čitaj mi

GRADONAČELNIK POSETIO FK VOJVODINA

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević posetio je FK ''Vojvodina'' u fudbalskom centru ''Vujadin Boškov'' gde je razgovarao sa predstavnicima uprave kluba. Tom prilikom gradonačelnik se upoznao sa mogućnostima koje pruža taj fudbalski centar, kao i sa planovima proširenja kapaciteta i predstojećim investicijama.

- FK ''Vojvodina'' je jedna od stvari po kojoj je grad Novi Sad prepoznatljiv, a činjenica je da generacije mladih ovde stasavaju trenirajući fudbal. U našem je interesu da se mladi bave sportom i da imaju najbolje uslove za to. Novi Sad zaslužuje da ima prvoklasni stadion, na kojem mogu da se igraju utakmice najvišeg evropskog ranga, i Grad će u okviru svojih nadležnosti pružiti neophodnu podršku za to – istakao je gradonačelnik Miloš Vučević.

Predstavnici uprave kluba izrazili su zadovoljstvo zbog prve posete gradonačelnika Novog Sada budući da do sada ni jedan gradonačelnik nije posetio FK  ''Vojvodina''.

Na sastanku u fudbalskom centru izražena je obostrana volja da saradnja Grada i ''Vojvodine'' bude bolja u budućnosti kako bi zajedno doprineli da najstariji fudbalski prvoligaš u Srbiji  funkcioniše u najboljim uslovima.

Novi Sad, 29. oktobar 2012. godine