Читај ми

ГРАДОНАЧЕЛНИК ОТВОРЕНО СА ГРАЂАНИМА НА ТЕМУ БЕЗБЕДНОСТИ

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић отворио је у октобру прошле године врата свог кабинета за све грађане који желе да разговарају са њим о предлозима, сугестијама и проблемима који се тичу ингеренција Градске управе, како би заједнички дошли до решења и допринели бољем функционисању града. Већ месецима грађани у оквиру те акције имају прилику да сваког другог уторка разговарају са градоначелником, а тим непосредним разговором успоставља се све боља комуникација градоначелника и грађана Новог Сада.

Овога пута, градоначелник Вучевић разговараће у суботу у Градској кући са Новосађанима који су претходно заказали разговор са њим у оквиру акције Отворена врата.

Састанак са грађанима биће тематски и тицаће се безбедности у граду, а градоначелник ће га водити заједно са начелником Полицијске управе Нови Сад Стеваном Крстићем. За ту прилику, на састанак са градоначелником позвани су сви они грађани који су као тему разговора пријавили забринутост због безбедности у граду или који желе да изнесу предлоге како да се ситуација на том пољу побољша.

Нови Сад, 28. фебруар 2014. године