Čitaj mi

GRADONAČELNIK OTVORENO SA GRAĐANIMA NA TEMU BEZBEDNOSTI

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević otvorio je u oktobru prošle godine vrata svog kabineta za sve građane koji žele da razgovaraju sa njim o predlozima, sugestijama i problemima koji se tiču ingerencija Gradske uprave, kako bi zajednički došli do rešenja i doprineli boljem funkcionisanju grada. Već mesecima građani u okviru te akcije imaju priliku da svakog drugog utorka razgovaraju sa gradonačelnikom, a tim neposrednim razgovorom uspostavlja se sve bolja komunikacija gradonačelnika i građana Novog Sada.

Ovoga puta, gradonačelnik Vučević razgovaraće u subotu u Gradskoj kući sa Novosađanima koji su prethodno zakazali razgovor sa njim u okviru akcije Otvorena vrata.

Sastanak sa građanima biće tematski i ticaće se bezbednosti u gradu, a gradonačelnik će ga voditi zajedno sa načelnikom Policijske uprave Novi Sad Stevanom Krstićem. Za tu priliku, na sastanak sa gradonačelnikom pozvani su svi oni građani koji su kao temu razgovora prijavili zabrinutost zbog bezbednosti u gradu ili koji žele da iznesu predloge kako da se situacija na tom polju poboljša.

Novi Sad, 28. februar 2014. godine