Читај ми

ГРАДОНАЧЕЛНИК ОБИШАО НОВОСАДСКУ ТОПЛАНУ У НОВОГОДИШЊОЈ НОЋИ

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић обишао је постројење ЈКП „Новосадска топлана“ „Запад“ заједно са директором тог предузећа Добросавом Арсовићем, како би се уверио да су домаћинства у граду топла у новогодишњој ноћи, односно да је грејни систем потпуно спреман, како за предстојеће празнике, тако и за читаву грејну сезону.

-  Драго ми је што сам добио чврста уверавања од руководећег кадра „Новосадске топлане“ да ће због предстојећих ледених дана, а у циљу да се учини што угоднијим боравак у домовима током новогодишњих празника, ово предузеће радити пуним капацитетом и да ће грејати станове непрекидно 24 сата дневно. То ће трајати докле год су ледени дани, са температуром која је прилагођена овим временским условима. Све више људи остаје у својим кућама и у породичнј атмосфери обележава празнике, па је веома важно да ови дани што лагодније протекну и да су нам домови осим радошћу, весељем и топлином, испуњени и топлотом“ - рекао је градоначелник Вучевић.

„Новосадска топлана“ је спремно дочекала захлађење и припремила се за хладни талас, тако да ће радити дневно-ноћним режимом рада, што значи да ће се топлотна енергија испоручивати  континуирано 24 часа. Директор ЈКП „Новосадска топлана“ Добросав Арсовић рекао је да је да су пре неколико дана извршени радови на прикључењу даљинског система грејања „Новосадске топлане“ на ТЕ-ТО Нови Сад, а да су све топлане у даљинском систему „Новосадске топлане“ у функцији и да раде по редовном режиму рада у складу са спољним температурама. Топлотна енергија за припрему топле потрошне воде испоручује се континуирано 24 сата.

У случају примедби на квалитет грејања и топле потрошне воде, корисници услуга „Новосадске топлане“ могу се обратити Служби рекламација позивањем бројева телефона 4881-103 и 4881-104. У случају цурења на унутрашњим инсталацијама, корисници се обраћају Топлани на број телефона 4881-105. Дежурне екипе тог предузећа ће бити доступне Новосађанима 24 часа.

Нови Сад, 31. децембар 2014. године