Čitaj mi

GRADONAČELNIK OBIŠAO NOVOSADSKU TOPLANU U NOVOGODIŠNјOJ NOĆI

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je postrojenje JKP „Novosadska toplana“ „Zapad“ zajedno sa direktorom tog preduzeća Dobrosavom Arsovićem, kako bi se uverio da su domaćinstva u gradu topla u novogodišnjoj noći, odnosno da je grejni sistem potpuno spreman, kako za predstojeće praznike, tako i za čitavu grejnu sezonu.

-  Drago mi je što sam dobio čvrsta uveravanja od rukovodećeg kadra „Novosadske toplane“ da će zbog predstojećih ledenih dana, a u cilјu da se učini što ugodnijim boravak u domovima tokom novogodišnjih praznika, ovo preduzeće raditi punim kapacitetom i da će grejati stanove neprekidno 24 sata dnevno. To će trajati dokle god su ledeni dani, sa temperaturom koja je prilagođena ovim vremenskim uslovima. Sve više lјudi ostaje u svojim kućama i u porodičnj atmosferi obeležava praznike, pa je veoma važno da ovi dani što lagodnije proteknu i da su nam domovi osim radošću, veselјem i toplinom, ispunjeni i toplotom“- rekao je gradonačelnik Vučević.

„Novosadska toplana“ je spremno dočekala zahlađenje i pripremila se za hladni talas, tako da će raditi dnevno-noćnim režimom rada, što znači da će se toplotna energija isporučivati  kontinuirano 24 časa. Direktor JKP „Novosadska toplana“ Dobrosav Arsović rekao je da je da su pre nekoliko dana izvršeni radovi na priklјučenju dalјinskog sistema grejanja „Novosadske toplane“ na TE-TO Novi Sad, a da su sve toplane u dalјinskom sistemu „Novosadske toplane“ u funkciji i da rade po redovnom režimu rada u skladu sa spolјnim temperaturama. Toplotna energija za pripremu tople potrošne vode isporučuje se kontinuirano 24 sata.

U slučaju primedbi na kvalitet grejanja i tople potrošne vode, korisnici usluga „Novosadske toplane“ mogu se obratiti Službi reklamacija pozivanjem brojeva telefona 4881-103 i 4881-104. U slučaju curenja na unutrašnjim instalacijama, korisnici se obraćaju Toplani na broj telefona 4881-105. Dežurne ekipe tog preduzeća će biti dostupne Novosađanima 24 časa.

Novi Sad, 31. decembar 2014. godine