Читај ми

ГРАДОНАЧЕЛНИК НОВОГ САДА ПРИСУСТВОВАО СВЕЧАНОЈ СЕДНИЦИ ВЛАДЕ У КРУШЕВЦУ

Градоначелник Новог Сада присуствовао је свечаној седници Владе Србије која је,  у оквиру обележавања Видовдана, одржана у Крушевцу, а на којој је председник Владе Ивица Дачић истакао да је Савет ЕУ одлучио да отпочне преговоре о приступању и чланству Србије, без додатних нових услова и још једне додатне провере.

- Изузетна ми је част што сам позван да присуствујем овој историјској седници Владе Републике Србије. Могу само да упутим најискреније честитке и да се захвалим Влади која је напорним радом и трудом, безкомпромисном борбом против корупције, и предузимањем мера у свим виталним областима, постигла врхунски резултат и обезбедила почетак преговора за придруживање наше земље Европској Унији - истакао је градоначелник Милош Вучевић.

Он је такође нагласио да ће Град Нови Сад, у складу са обавезама локалне сaмоуправе, бити активан партнер и учесник у свим процесима који предстоје како би се обезбедили потребни услови, најпре за побољшање живота у Србији, односно за придруживање Србије породици земаља Европске Уније у што бржем року.

Нови Сад, 28. јун 2013. године