Čitaj mi

GRADONAČELNIK NOVOG SADA PRISUSTVOVAO SVEČANOJ SEDNICI VLADE U KRUŠEVCU

Gradonačelnik Novog Sada prisustvovao je svečanoj sednici Vlade Srbije koja je,  u okviru obeležavanja Vidovdana, održana u Kruševcu, a na kojoj je predsednik Vlade Ivica Dačić istakao da je Savet EU odlučio da otpočne pregovore o pristupanju i članstvu Srbije, bez dodatnih novih uslova i još jedne dodatne provere.

- Izuzetna mi je čast što sam pozvan da prisustvujem ovoj istorijskoj sednici Vlade Republike Srbije. Mogu samo da uputim najiskrenije čestitke i da se zahvalim Vladi koja je napornim radom i trudom, bezkompromisnom borbom protiv korupcije, i preduzimanjem mera u svim vitalnim oblastima, postigla vrhunski rezultat i obezbedila početak pregovora za pridruživanje naše zemlje Evropskoj Uniji - istakao je gradonačelnik Miloš Vučević.

On je takođe naglasio da će Grad Novi Sad, u skladu sa obavezama lokalne samouprave, biti aktivan partner i učesnik u svim procesima koji predstoje kako bi se obezbedili potrebni uslovi, najpre za poboljšanje života u Srbiji, odnosno za pridruživanje Srbije porodici zemalja Evropske Unije u što bržem roku.

Novi Sad, 28. jun 2013. godine