Читај ми

ГРАДОНАЧЕЛНИК ЂУРИЋ САСТАО СЕ СА В.Д ДИРЕКТОРA ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈЕ СРБИЈЕ

Градоначелник Града Новог Сада Милан Ђурић, састао се данас у раним јутарњим часовима са в.д. директора Електордистрибуције Србије Бојаном Атлагићем, са којим је разговарао о проблемима у напајању електичном енергијом на територији Града Новог Сада, који су само једна од последица насталих током олујног невремена које је задесило Град.

На састанку је договорено да, након санирања свих опасности и отклањања стабала које су оштетиле довод електричне енергије, појачани капацитети Електродистрибуције Србије у току данашњег дана интензивно ће обављати теренске радње како би се приоритетно успоставило напајање електричном енергијом за сва домаћинства на територији целокупног Града Новог Сада.

Посебне телефонске линије које је Град Нови Сад обезбедио (021 4882 777  и 064 8448 706) сада су у функцији пријаве проблема и недостатака у напајању електричном енергијом, те апелујемо на све суграђане да се на поменуте бројеве телефона јаве дежурним лицима у периоду од 08,00 до 20,00 часова, како би се евидентирали недостаци и у најкраћем могућем року уклонили.

Молимо све наше суграђане за стрпљење и разумевање у односу на околности у којима се Град Нови Сад нашао услед последица олујног невремена, јер ће у току данашњег дана све екипе Електродистрибуције Србије по приоритетима покушати да санирају поремећаје у снабдевању електричном енергијом.

Град Нови Сад ће све своје капацитете усмерити на подршку Електродистрибуцији Србије како би сва домаћинства у најкраћем року добила електричну енергију, док ће јавно-комунална предузећа асистирати екипама ЕДС на терену.

Нови Сад, 24. јул 2023. године