Čitaj mi

GRADONAČELNIK ĐURIĆ SASTAO SE SA V.D DIREKTORA ELEKTRODISTRIBUCIJE SRBIJE

Gradonačelnik Grada Novog Sada Milan Đurić, sastao se danas u ranim jutarnjim časovima sa v.d. direktora Elektordistribucije Srbije Bojanom Atlagićem, sa kojim je razgovarao o problemima u napajanju elektičnom energijom na teritoriji Grada Novog Sada, koji su samo jedna od posledica nastalih tokom olujnog nevremena koje je zadesilo Grad.

Na sastanku je dogovoreno da, nakon saniranja svih opasnosti i otklanjanja stabala koje su oštetile dovod električne energije, pojačani kapaciteti Elektrodistribucije Srbije u toku današnjeg dana intenzivno će obavljati terenske radnje kako bi se prioritetno uspostavilo napajanje električnom energijom za sva domaćinstva na teritoriji celokupnog Grada Novog Sada.

Posebne telefonske linije koje je Grad Novi Sad obezbedio (021 4882 777  i 064 8448 706) sada su u funkciji prijave problema i nedostataka u napajanju električnom energijom, te apelujemo na sve sugrađane da se na pomenute brojeve telefona jave dežurnim licima u periodu od 08,00 do 20,00 časova, kako bi se evidentirali nedostaci i u najkraćem mogućem roku uklonili.

Molimo sve naše sugrađane za strpljenje i razumevanje u odnosu na okolnosti u kojima se Grad Novi Sad našao usled posledica olujnog nevremena, jer će u toku današnjeg dana sve ekipe Elektrodistribucije Srbije po prioritetima pokušati da saniraju poremećaje u snabdevanju električnom energijom.

Grad Novi Sad će sve svoje kapacitete usmeriti na podršku Elektrodistribuciji Srbije kako bi sva domaćinstva u najkraćem roku dobila električnu energiju, dok će javno-komunalna preduzeća asistirati ekipama EDS na terenu.

Novi Sad, 24. jul 2023. godine