Читај ми

ГРАД НОВИ САД У ХУМАНИТАРНОЈ АКЦИЈИ

Чланица Градског већа за социјалну заштиту и бригу о породици и деци проф. др Сања Стојановић учествовала је у хуманитарној акцији dm drogerie markt у новоотвореном малопродајном објекту у робној кући „NEW NORK“ у Новом Саду. Проф. др Сања Стојановић је сат времена радила на каси и продавала суграђанима артикле, а остварени промет у том периоду биће поклоњен у хуманитарне сврхе.

- Трудила сам се да се што боље снађем на каси зато што ће сав износ који сам зарадила у току сат времена, отићи у хуминитарне сврхе. Компанија dm drogerie markt показала се као веома друштвено одговорна компанија, с обзиром на то да се одриче целог прихода са те касе и да он одлази Прихватној станици за бескућнике. Број бескућника који долазе у ову станицу се повећао због хладног времена и због тога смо одлучили да баш њима упутимо ову помоћ – рекла је проф. др Сања Стојановић.

Чланица Градског већа Сања Стојановић је у име Града примила чек од компаније dm drogerie markt у износу од 100.000 динара оствареног промета који ће у наредним данима бити поклоњен Прихватној станици за бескућнике у Гагариновој улици.

Нови Сад, 16. децембар 2010. године