Čitaj mi

GRAD NOVI SAD U HUMANITARNOJ AKCIJI

Članica Gradskog veća za socijalnu zaštitu i brigu o porodici i deci prof. dr Sanja Stojanović učestvovala je u humanitarnoj akciji dm drogerie markt u novootvorenom maloprodajnom objektu u robnoj kući „NEW NORK“ u Novom Sadu. Prof. dr Sanja Stojanović je sat vremena radila na kasi i prodavala sugrađanima artikle, a ostvareni promet u tom periodu biće poklonjen u humanitarne svrhe.
- Trudila sam se da se što bolje snađem na kasi zato što će sav iznos koji sam zaradila u toku sat vremena, otići u huminitarne svrhe. Kompanija dm drogerie markt pokazala se kao veoma društveno odgovorna kompanija, s obzirom na to da se odriče celog prihoda sa te kase i da on odlazi Prihvatnoj stanici za beskućnike. Broj beskućnika koji dolaze u ovu stanicu se povećao zbog hladnog vremena i zbog toga smo odlučili da baš njima uputimo ovu pomoć – rekla je prof. dr Sanja Stojanović.

Članica Gradskog veća Sanja Stojanović je u ime Grada primila ček od kompanije dm drogerie markt u iznosu od 100.000 dinara ostvarenog prometa koji će u narednim danima biti poklonjen Prihvatnoj stanici za beskućnike u Gagarinovoj ulici.

Novi Sad, 16. decembar 2010. godine