Читај ми

ГОДИШЊА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ УДРУЖЕЊА ПЕНЗИОНЕРА ГРАДА НОВОГ САДА

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић присуствовао је четвртој седници Скупштине Удружења пензионера Града Новог Сада која је одржана у просторијама тог удружења у Поштанској улици.

- Данашња седница је прилика да се још једном подсетимо и резимирамо све оно што је Град Нови Сад урадио заједно са Удружењем пензионера, али и са другим субјектима који су дали свој допринос, пре свега са Геронтолошким центром и појединим друштвено-одговорним компанијама. Сматрам да је доста тога квалитетно урађено ове, али и претходних година, у интересу пензионера који живе у Новом Саду. Моја порука новосадским пензионерима је да су они заиста јунаци реформе и хероји борбе за финансијску консолидацију државе, јер су поднели највећи терет. Зато ми, млађе генерације, морамо показати солидарност и уважавање према ономе што су пензионери стварали и за град и за државу -  рекао је градоначелник Милош Вучевић.

У име Удружења пензионера Града Новог Сада, њихов председник Момо Чолаковић се захвалио градоначелнику Вучевићу на присуству 4. седници Скупштине Удружења пензионера, на којој су многобројни пензионери изнели похвале на рачун досадашњег залагања градоначелника за испуњење њихових потреба.

- Наш основни задатак је да помогнемо најсиромашнијима међу нама, а са градоначелником ћемо се договорити и за наставак уређења нашег Дома пензионера -  рекао је Момо Чолаковић.

Нови Сад, 18. април 2016. године