Čitaj mi

GODIŠNJA SEDNICA SKUPŠTINE UDRUŽENJA PENZIONERA GRADA NOVOG SADA

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je četvrtoj sednici Skupštine Udruženja penzionera Grada Novog Sada koja je održana u prostorijama tog udruženja u Poštanskoj ulici.

- Današnja sednica je prilika da se još jednom podsetimo i rezimiramo sve ono što je Grad Novi Sad uradio zajedno sa Udruženjem penzionera, ali i sa drugim subjektima koji su dali svoj doprinos, pre svega sa Gerontološkim centrom i pojedinim društveno-odgovornim kompanijama. Smatram da je dosta toga kvalitetno urađeno ove, ali i prethodnih godina, u interesu penzionera koji žive u Novom Sadu. Moja poruka novosadskim penzionerima je da su oni zaista junaci reforme i heroji borbe za finansijsku konsolidaciju države, jer su podneli najveći teret. Zato mi, mlađe generacije, moramo pokazati solidarnost i uvažavanje prema onome što su penzioneri stvarali i za grad i za državu -  rekao je gradonačelnik Miloš Vučević.

U ime Udruženja penzionera Grada Novog Sada, njihov predsednik Momo Čolaković se zahvalio gradonačelniku Vučeviću na prisustvu 4. sednici Skupštine Udruženja penzionera, na kojoj su mnogobrojni penzioneri izneli pohvale na račun dosadašnjeg zalaganja gradonačelnika za ispunjenje njihovih potreba.

- Naš osnovni zadatak je da pomognemo najsiromašnijima među nama, a sa gradonačelnikom ćemo se dogovoriti i za nastavak uređenja našeg Doma penzionera -  rekao je Momo Čolaković.

Novi Sad, 18. april 2016. godine