Читај ми

EXIT ФЕСТИВАЛ У НОВОМ САДУ И БУДВИ

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић присуствовао је конференцији за новинаре заједно са председником Општине Будва Лазаром Рађеновићем и стратешким директором EXIT фестивала Душаном Ковачевићем, на којој је најављен нови иновативни концепт 15. издања ЕXIT фестивала.

Следећег лета, један од најбољих европских фестивала, биће одржан од 10. до 13. јула 2014. године на Петроварадинској тврђави у Новом Саду, а од 15. до 17. јула сели се у Будву на плажу Јаз, једну од најлепших плажа Јадрана, где ће бити одржан SEA DANCE Фестивал.

- Нови Сад је стратешки везан за ЕXIT који је пре свега новосадски фестивал и који ће увек имати подршку Града. ЕXIT је доказао да има енергију да напредује и буде бољи фестивал него претходних година. Сматрам да је овај догађаја веома битан за побољшање туристичке понуде Новог Сада, као и наше братске општине Будва која је лидер у туризму на јужном Јадрану, али и за бољу и квалитетнију сарадњу Србије и Црне Горе – нагласио је градоначелник Вучевић и пожелео организаторима фестивала још много успеха и квалитетних пројеката.

Стратешки директор фестивала Душан Ковачевић се захвалио Граду Новом Саду на изузетној сарадњи и подршци коју та манифестација добија сваке године.
- Ово није селидба, ЕXIT је новосадски фестивал и биће овде све док то Новосађани буду желели. Пратимо трендове и знамо да посетиоци из иностранства воле провод и на мору, а тешко им се може објаснити да је Дунав наше море. О „морском“ фестивалу смо маштали још од нултог издања - рекао је Ковачевић.

Председник Општине Будва Лазар Рађеновић истакао је да је Будва привилегована што ће EXIT бити одржан и у том граду, јер су свесни глобалног значаја тог фестивала.

– Захваљујем се на подршци градоначелнику Вучевићу и Граду Новом Саду и сигуран сам да ће братски и пријатељски односи наша два града бити крунисани кроз овај фестивал. Сигуран сам да ће Будва бити добар домаћин EXIT фестивалу и да ће за нас ово бити велики изазов – истакао је Рађеновић.

Редовна цена улазница за ЕXIT биће 11.990 динара, док ће улазница за сва три дана SEA DANCE фестивал бити 4.490 динара. У четвртак, 12. децембра тачно у подне у продаји ће се наћи улазнице по цени од 4.990 динара за четири дана ЕXIT фестивала, а они који купе пакет улазница у склопу те акције, добиће на поклон и улазницу за SEA DANCE фестивал.

Нови Сад, 5. децембар 2013. године