Čitaj mi

EXIT FESTIVAL U NOVOM SADU I BUDVI

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je konferenciji za novinare zajedno sa predsednikom Opštine Budva Lazarom Rađenovićem i strateškim direktorom EXIT festivala Dušanom Kovačevićem, na kojoj je najavljen novi inovativni koncept 15. izdanja EXIT festivala.

Sledećeg leta, jedan od najboljih evropskih festivala, biće održan od 10. do 13. jula 2014. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a od 15. do 17. jula seli se u Budvu na plažu Jaz, jednu od najlepših plaža Jadrana, gde će biti održan SEA DANCE Festival.

- Novi Sad je strateški vezan za EXIT koji je pre svega novosadski festival i koji će uvek imati podršku Grada. EXIT je dokazao da ima energiju da napreduje i bude bolji festival nego prethodnih godina. Smatram da je ovaj događaja veoma bitan za poboljšanje turističke ponude Novog Sada, kao i naše bratske opštine Budva koja je lider u turizmu na južnom Jadranu, ali i za bolju i kvalitetniju saradnju Srbije i Crne Gore – naglasio je gradonačelnik Vučević i poželeo organizatorima festivala još mnogo uspeha i kvalitetnih projekata.

Strateški direktor festivala Dušan Kovačević se zahvalio Gradu Novom Sadu na izuzetnoj saradnji i podršci koju ta manifestacija dobija svake godine.
- Ovo nije selidba, EXIT je novosadski festival i biće ovde sve dok to Novosađani budu želeli. Pratimo trendove i znamo da posetioci iz inostranstva vole provod i na moru, a teško im se može objasniti da je Dunav naše more. O „morskom“ festivalu smo maštali još od nultog izdanja - rekao je Kovačević.

Predsednik Opštine Budva Lazar Rađenović istakao je da je Budva privilegovana što će EXIT biti održan i u tom gradu, jer su svesni globalnog značaja tog festivala.

– Zahvaljujem se na podršci gradonačelniku Vučeviću i Gradu Novom Sadu i siguran sam da će bratski i prijateljski odnosi naša dva grada biti krunisani kroz ovaj festival. Siguran sam da će Budva biti dobar domaćin EXIT festivalu i da će za nas ovo biti veliki izazov – istakao je Rađenović.

Redovna cena ulaznica za EXIT biće 11.990 dinara, dok će ulaznica za sva tri dana SEA DANCE festival biti 4.490 dinara. U četvrtak, 12. decembra tačno u podne u prodaji će se naći ulaznice po ceni od 4.990 dinara za četiri dana EXIT festivala, a oni koji kupe paket ulaznica u sklopu te akcije, dobiće na poklon i ulaznicu za SEA DANCE festival.

Novi Sad, 5. decembar 2013. godine