Читај ми

ДОНИРАНА НОВЧАНА СРЕДСТВА ЗА ПРЕВОЗ ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ

На иницијативу члана Градског већа за образовање Милана Ђукића и заменице председника Скупштине Новог Сада Марије Цвејић обезбеђена су новчана средства за превоз двеју близнакиња са последицама церебралне парализе из Ветерника, ученица прве године средње економске школе, од куће до школе, и девојчице која похађа предшколско одељење СОШО "Милан Петровић" са Адица, до краја ове године.

Директор ЈКП "Паркинг сервис" Иван Ферко и председница Центра "Живети усправно" Милица Мима Ружичић - Новковић уручили су средстава у износу од 100.000,00 динара за покривање трошкова свакодневног превоза три особе са инвалидитетом које су кориснице Центра "Живети усправно".

-У име Града Новог Сада поздрављамо акцију у којој је ЈКП "Паркинг сервис" показало да има сензибилитет да штити јавни интерес и честитамо на исказаној друштвеној одговорности тог предузећа. Пример донације која представља помоћ највурнелабилнијим категоријама у друштву свакако треба да следе и остала предузећа. Како није било институционалног начина да се финансира превоз три кориснице Центра "Живети усправно", задовољни смо што се један од актуелних проблема правовремено решио и што је пронађен начин да се помогне. - истакао је члан Градског већа за образовање Милан Ђукић.

Нови Сад, 11. новембар 2009. године