Читај ми

ДОДЕЉЕНО ПРИЗНАЊЕ ЗА НАЈБОЉЕГ ТАКМИЧАРА НА ФЕСТИВАЛУ СПОРТА

У оквиру Међународног сајма лова, риболова и спорта Лорист, на штанду Новосадске телевизије члан Градског већа за спорт и омладину Предраг Свилар доделио је признање дванаестогодишњој Јовани Мушицки, најуспешнијој такмичарки Фитнес клуба "Fantasy".

- Добитница овогодишњег признања Јована Мушицки је својим трудом, радом и ентузијазмом постигла изузетне спортске резултате. Осим тога она је свестрана особа и одличан ђак и као таква представља пример за своју генерацију. Управа за спорт и омладину Града Новог Сада ће у наредном периоду посветити већу пажњу раду са јуниорским категоријама и подстицању деце да се у што већем броју баве спортом - изјавио је Предраг Свилар и пожелео Јовани пуно среће и успеха на наредним такмичењима.

Фитнес клуб "Fantasy" као организатор Фестивала спорта "Gym fest" сваке године додељује признања за најбољег такмичара клуба. Овогодишња добитница, Јована Мушицки је двоструки државни првак у фитнесу и спортском аеробику, а на Светском првенству у фитнесу за децу одржаном у јуну у Новом Саду, освојила је 6. место.

Нови Сад, 27. септембар 2012. године