Čitaj mi

DODELJENO PRIZNANJE ZA NAJBOLJEG TAKMIČARA NA FESTIVALU SPORTA

U okviru Međunarodnog sajma lova, ribolova i sporta Lorist, na štandu Novosadske televizije član Gradskog veća za sport i omladinu Predrag Svilar dodelio je priznanje dvanaestogodišnjoj Jovani Mušicki, najuspešnijoj takmičarki Fitnes kluba "Fantasy".

- Dobitnica ovogodišnjeg priznanja Jovana Mušicki je svojim trudom, radom i entuzijazmom postigla izuzetne sportske rezultate. Osim toga ona je svestrana osoba i odličan đak i kao takva predstavlja primer za svoju generaciju. Uprava za sport i omladinu Grada Novog Sada će u narednom periodu posvetiti veću pažnju radu sa juniorskim kategorijama i podsticanju dece da se u što većem broju bave sportom - izjavio je Predrag Svilar i poželeo Jovani puno sreće i uspeha na narednim takmičenjima.

Fitnes klub "Fantasy" kao organizator Festivala sporta "Gym fest" svake godine dodeljuje priznanja za najboljeg takmičara kluba. Ovogodišnja dobitnica, Jovana Mušicki je dvostruki državni prvak u fitnesu i sportskom aerobiku, a na Svetskom prvenstvu u fitnesu za decu održanom u junu u Novom Sadu, osvojila je 6. mesto.

Novi Sad, 27. septembar 2012. godine