Читај ми

ДОДЕЉЕНЕ ЗАХВАЛНИЦE САРАДНИЦИМА „ДЕЧИЈЕ НЕДЕЉЕ“

 

Члан Градског већа за образовање Радомир Дабетић и члан Градског већа за социјалну заштиту и бригу о породици и деци Бела Курина присуствовли су пријему у Свечаној сали Градске куће поводом додела захвалница сарадницима „Дечије недеље“. Захвалнице су додељене поводом успешне реализације те манифестације која је трајала од  7. до 13. октобра, а организовали су је Центар за едукацију и истраживање "Едуко" Нови Сад, „Зрно словесности“, „Спортмастер“, музичко-едукативни центар „Carpe Diem“ Нови Сад и  Стонотениски клуб „Спин“,  а под покровитељством Града Новог Сада.

- „Дечија недеља“ је манифестација која је део традиције Града Новог Сада и значајна прилика да велики број деце покаже и прикаже своје стваралаштво другој деци кроз дружење и игру.  Ово је уједно и прилика да их навикавамо на право ангажовање које ће допринети њиховом свеобухватном развоју - рекао је Радомир Дабетић.

Члан Градског већа за социјалну заштиту и бригу о породици и деци Бела Курина рекао је да је „Дечију недељу“ пратило и видело више од 10 000 деце, а да је ту манифестацију, која се ове године одвијала под слоганом „Мама, тата, купите ми брата!“, подржала Градска управа за социјалну и дечију заштиту са 1 600 000 динара.

У име организатора манифестације Љиљана Маширевић је уручила захвалнице шефу Кабинета градоначелника Александру Петровићу, члану Градског већа за образовање Радомиру Дабетићу, Градској управи за социјалну и дечију заштиу, члану Градског већа за социјалну заштиту Бели Курини, директору Центра за социјални рад и осталим партнерским организацијама, школама и сарадницима.

Нови Сад, 15. новембар 2013. године