Čitaj mi

DODELJENE ZAHVALNICE SARADNICIMA „DEČIJE NEDELJE“

 

Član Gradskog veća za obrazovanje Radomir Dabetić i član Gradskog veća za socijalnu zaštitu i brigu o porodici i deci Bela Kurina prisustvovli su prijemu u Svečanoj sali Gradske kuće povodom dodela zahvalnica saradnicima „Dečije nedelјe“. Zahvalnice su dodelјene povodom uspešne realizacije te manifestacije koja je trajala od  7. do 13. oktobra, a organizovali su je Centar za edukaciju i istraživanje "Eduko" Novi Sad, „Zrno slovesnosti“, „Sportmaster“, muzičko-edukativni centar „Carpe Diem“ Novi Sad i  Stonoteniski klub „Spin“,  a pod pokrovitelјstvom Grada Novog Sada.

- „Dečija nedelјa“ je manifestacija koja je deo tradicije Grada Novog Sada i značajna prilika da veliki broj dece pokaže i prikaže svoje stvaralaštvo drugoj deci kroz druženje i igru.  Ovo je ujedno i prilika da ih navikavamo na pravo angažovanje koje će doprineti njihovom sveobuhvatnom razvoju - rekao je Radomir Dabetić.

Član Gradskog veća za socijalnu zaštitu i brigu o porodici i deci Bela Kurina rekao je da je „Dečiju nedelјu“ pratilo i videlo više od 10 000 dece, a da je tu manifestaciju, koja se ove godine odvijala pod sloganom „Mama, tata, kupite mi brata!“, podržala Gradska uprava za socijalnu i dečiju zaštitu sa 1 600 000 dinara.

U ime organizatora manifestacije Ljilјana Maširević je uručila zahvalnice šefu Kabineta gradonačelnika Aleksandru Petroviću, članu Gradskog veća za obrazovanje Radomiru Dabetiću, Gradskoj upravi za socijalnu i dečiju zaštiu, članu Gradskog veća za socijalnu zaštitu Beli Kurini, direktoru Centra za socijalni rad i ostalim partnerskim organizacijama, školama i saradnicima.

Novi Sad, 15. novembar 2013. godine