Читај ми

ДОДЕЉЕНЕ ОКТОБАРСКА НАГРАДА И НОВЕМБАРСКА ПОВЕЉА

На свечаности организованој поводом 23. октобра - Дана ослобођења Новог Сада председник Скупштине Града Новог Сада Александар Јовановић у присуству заменика градоначелника др Саше Игића уручио је Октобарску награду глумцу Борису Исаковићу и директору Атлетског клуба "Војводина" Стевану Зорићу, као и Новембарску повељу новинару Михалу Рамачу.
.
У изјави за медије др Саша Игић рекао је да обележавњем важних историјских датума као што су 23. октобар 1944. године, односно 9. и 25. новембар 1918., заправо славимо слободу и толеранцију као највише људске вредности. Такође је напоменуо да чинећи добро сви доприносимо традицији због које Нови Сад може да послужи као пример и инспирација свима осталима како да негују богатство и вредности различитости.

Борис Исаковић је у име награђених захвалио свима који су допринели избору овогодишњих добитника значајних признања, а у њихову част организован кратак уметнички програм у којем су учествовали Соња Антунић (флаута), Сања Луковац (клавир), драмски уметник Драган Којић и женска група РКПД.

Нови Сад, 23. октобар 2009. године