Читај ми

ДЕЛЕГАЦИЈА НОВОГ САДА У ПОСЕТИ КОСОВУ И МЕТОХИЈИ

Делегација Града Новог Сада на челу са градоначелником Милошем Вучевићем отпутовала је данас у дводневну посету општини Штрпце како би пружила подршку грађанима у српским општинама.

Приликом посете општини Штрпце, градоначелник Милош Вучевић ће заједно са представницима града Зрењанина, Соко бање и општине Тител потписати Споразум о сарадњи на суфинансирању изградње вртића на Брезовици у поменутој општини са председником Привременог органа општине Штрпце Иваном Реџићем.

Током боравка на Косову делегација Града Новог Сада ће у петак, заједно са првим потпредседником Владе Републике Србије Александром Вучићем и  министром без портфеља задуженим за Косово и Метохију Александром Вулином посетити и Грачаницу.

Делегација, у којој су помоћници градоначелника Владимир Стојковић и Бојан Торбица, члан Градског већа за финансије Дејан Мандић, саветник градоначелника Нада Кобац, директор ЈКП „Градско зеленило“ Милан Новаковић, спортски директор Спенса Огњен Цвјетићанин и директор Јадран филма Милош Егић присуствоваће и великом завршном митингу у Штрпцу како би позвали косовске Србе да у што већем броју изађу на локалне изборе који ће 3. новембра бити одржани на Косову и Метохији.

Нови Сад, 31. октобар 2013. године