Čitaj mi

DELEGACIJA NOVOG SADA U POSETI KOSOVU I METOHIJI

Delegacija Grada Novog Sada na čelu sa gradonačelnikom Milošem Vučevićem otputovala je danas u dvodnevnu posetu opštini Štrpce kako bi pružila podršku građanima u srpskim opštinama.

Prilikom posete opštini Štrpce, gradonačelnik Miloš Vučević će zajedno sa predstavnicima grada Zrenjanina, Soko banje i opštine Titel potpisati Sporazum o saradnji na sufinansiranju izgradnje vrtića na Brezovici u pomenutoj opštini sa predsednikom Privremenog organa opštine Štrpce Ivanom Redžićem.

Tokom boravka na Kosovu delegacija Grada Novog Sada će u petak, zajedno sa prvim potpredsednikom Vlade Republike Srbije Aleksandrom Vučićem i ministrom bez portfelja zaduženim za Kosovo i Metohiju Aleksandrom Vulinom posetiti i Gračanicu.

Delegacija, u kojoj su pomoćnici gradonačelnika Vladimir Stojković i Bojan Torbica, član Gradskog veća za finansije Dejan Mandić, savetnik gradonačelnika Nada Kobac, direktor JKP „Gradsko zelenilo“ Milan Novaković, sportski direktor Spensa Ognjen Cvjetićanin i direktor Jadran filma Miloš Egić prisustvovaće i velikom završnom mitingu u Štrpcu kako bi pozvali kosovske Srbe da u što većem broju izađu na lokalne izbore koji će 3. novembra biti održani na Kosovu i Metohiji.

Novi Sad, 31. oktobar 2013. godine