Читај ми

ДЕЛЕГАЦИЈА НОВОГ САДА У ХУМАНИТАРНОЈ ПОСЕТИ КОСОВУ И МЕТОХИЈИ

Делегација Града Новог Сада на челу са градоначелником Милошем Вучевићем отпутовала је у тродневну посету Косову и Метохији. Током посете је планиран обилазак Грачанице и Лепосавића, а циљ је да се пружи подршка грађанима у српским општинама.

Делегација ће посетити Лапље село и том приликом присуствовати фудбалској утакмици између локалног клуба „Лапље Село“ и клуба „Војводина“ из Новог Сада, а поводом братимљења та два клуба. Они ће потом обићи Основну школу у Лапљем селу и ђацима уручити хуманитарну помоћ коју је Град Нови Сад обезбедио заједно са  Савезом удружења расељених и прогнаних лица са Косова и Метохије у Војводини „Опстанак“.

Делегација, у којој су помоћници градоначелника Владимир Стојковић и Бојан Торбица, члан Градског већа за финансије Дејан Мандић, саветник градоначелника Нада Кобац, директори јавних градских предузећа Милан Новаковић и Емилија Марић, као и спортски директор Спенса Огњен Цвјетићанин ће у недељу уручити хуманитарну помоћ грађанима у Лепосавићу коју су Град Нови Сад и Републичка дирекција за робне резерве заједно обезбедили за развој привреде Косова и Метохије.

Нови Сад, 27. септембар 2013. године