Čitaj mi

DELEGACIJA NOVOG SADA U HUMANITARNOJ POSETI KOSOVU I METOHIJI

Delegacija Grada Novog Sada na čelu sa gradonačelnikom Milošem Vučevićem otputovala je u trodnevnu posetu Kosovu i Metohiji. Tokom posete je planiran obilazak Gračanice i Leposavića, a cilj je da se pruži podrška građanima u srpskim opštinama.

Delegacija će posetiti Laplje selo i tom prilikom prisustvovati fudbalskoj utakmici između lokalnog kluba „Laplje Selo“ i kluba „Vojvodina“ iz Novog Sada, a povodom bratimljenja ta dva kluba. Oni će potom obići Osnovnu školu u Lapljem selu i đacima uručiti humanitarnu pomoć koju je Grad Novi Sad obezbedio zajedno sa  Savezom udruženja raseljenih i prognanih lica sa Kosova i Metohije u Vojvodini „Opstanak“.

Delegacija, u kojoj su pomoćnici gradonačelnika Vladimir Stojković i Bojan Torbica, član Gradskog veća za finansije Dejan Mandić, savetnik gradonačelnika Nada Kobac, direktori javnih gradskih preduzeća Milan Novaković i Emilija Marić, kao i sportski direktor Spensa Ognjen Cvjetićanin će u nedelju uručiti humanitarnu pomoć građanima u Leposaviću koju su Grad Novi Sad i Republička direkcija za robne rezerve zajedno obezbedili za razvoj privrede Kosova i Metohije.

Novi Sad, 27. septembar 2013. godine