Читај ми

ДЕЛЕГАЦИЈА БАЊА ЛУКЕ У ПОСЕТИ НОВОМ САДУ

Члан градског већа за управу и прописе Милан Ђурић  поздравио је делегацију Бања Луке која посетила Нови Сад поводом радног састанка са представницима градске управе посвећеног међуградскј сарадњи у области просторног планирања, саобраћаја, локалног економског развоја, комуналних послова и финансија.

Он је том приликом гостима пожелео срдачну добродошлицу и изразио задовољство због сусрета челника градских управа Новог Сада и Бања Луке.

- Данашњи састанак је корак даље у развијању пријатељских односа и  сарадње два града. Сигуран сам да ће размена знања и искустава допринети бољем функционисању градских администрација - рекао је Милан Ђурић.

Начелник Одјељења за саобраћај и путеве Славиша Сандић захвалио се у име делегације Града Бања Луке на пријему истакавши да Град Бања Лука препознаје значај овог вида комуникације са другим локаланим самоуправама.

Како је оцењено на састанку градови Нови Сад и Бања Лука имају велике потенцијале када је реч о примени различитих модела у функционисању виталних сегмената управе, па овај вид сарадње представља добру праксу за оба града.

Нови Сад, 14. септембар 2017. године