Čitaj mi

DELEGACIJA BANJA LUKE U POSETI NOVOM SADU

Član gradskog veća za upravu i propise Milan Đurić  pozdravio je delegaciju Banja Luke koja posetila Novi Sad povodom radnog sastanka sa predstavnicima gradske uprave posvećenog međugradskj saradnji u oblasti prostornog planiranja, saobraćaja, lokalnog ekonomskog razvoja, komunalnih poslova i finansija.

On je tom prilikom gostima poželeo srdačnu dobrodošlicu i izrazio zadovolјstvo zbog susreta čelnika gradskih uprava Novog Sada i Banja Luke.

- Današnji sastanak je korak dalјe u razvijanju prijatelјskih odnosa i  saradnje dva grada. Siguran sam da će razmena znanja i iskustava doprineti bolјem funkcionisanju gradskih administracija - rekao je Milan Đurić.

Načelnik Odjelјenja za saobraćaj i puteve Slaviša Sandić zahvalio se u ime delegacije Grada Banja Luke na prijemu istakavši da Grad Banja Luka prepoznaje značaj ovog vida komunikacije sa drugim lokalanim samoupravama.

Kako je ocenjeno na sastanku gradovi Novi Sad i Banja Luka imaju velike potencijale kada je reč o primeni različitih modela u funkcionisanju vitalnih segmenata uprave, pa ovaj vid saradnje predstavlјa dobru praksu za oba grada.

Novi Sad, 14. septembar 2017. godine