Читај ми

Више полазака од 1. априла

 

Од 1. априла 2022. године аутобуси ЈГСП "Нови Сад" саобраћаће по новом реду вожње на градским линијама. Како би се одговорило на превозне захтеве грађана и одржао жељени ниво комфора и квалитет услуге превоза, у односу на актуелни ред вожње на већини градских линија биће више полазака радним данима, суботом и недељом. Смањењем интервала полазака, повећан обим превоза од наведеног датума биће на линијама 1, 3, 5, 7А, 7Б, 8, 9, 11А и 11 Б.
Уједно обавештавамо путнике да је уз НСмарт апликацију која у реалном времену пружа прецизне информације о доласку аутобуса на стајалиште, кориштење јавног превоза олакшано и постављеним модерним панелима на 20 стајалишта у граду. Наиме, дисплеји од овог месеца приказују и информацију о реалном времену доласка аутобуса на линијама чије трасе пролазе стајалиштем. На екранима се такође може видети и списак линија које пролазе стајалиштем, гаражни број возила, извод из актуелног реда вожње, QR  кодови који воде према веб сајту предузећа и НСмарт порталу, те мапа мрежа линија на којима су исцтране трасе и стајалишта за линију коју путник одабере.

Ново аутобуско стајалиште на линији 69
На линији 69 Нови Сад - Сремска Каменица (Чардак) од 1. априла у функцији ће бити ново аутобуско стајалиште у Улици Мајора Тепића (смер са Чардака, испод ''Института'').