Читај ми

УКИДА СЕ ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА И ОТВАРАЈУ БАЗЕНИ ЗА ГРАЂАНСТВО ОД 12. ЈУНА

На данашњој 1. ванредној седници Градског штаба за ванредне ситуације, с обзиром на то да су се стекли потребни услови, донета је Одлука о укидању ванредне ситуације на територији Града Новог Сада која је проглашена услед ширења епидемије заразне болести COVID-19. Доношењем ове одлуке, наредбе и акти Градског штаба за ванредне ситуације који су донети у циљу спречавања и сузбијања заразне болести остају на снази.

Такође, на данашњој седници донета је наредба да Јавно предузеће „Спортски и пословни центар Војводина“ организује рад отворених базена на СПЕНС-у и „Сајмишту“ , те да Градска управа за имовину и имовинско-правне послове организује рад затвореног базена Спортске хале „Слана бара“ и то почев од 12. јуна 2021. године, уз поштовање мера, смена и термина, утврђених овом наредбом.

Приликом коришћења затвореног и отворених базена обавезно је поштовање следећих мера: у смени истовремено може бити присутно максимално 500 лица на отвореном базену ЈП „Спортски и пословни центар Војводина”, максимално 1000 лица на отвореном базену Спортског центра „Сајмиште“ и максимално 100 лица на затвореном базену Спортске хале „Слана бара“. Такође, обавезно је држање физичке дистанце од најмање 2m, пре уласка у комплекс базена обавезна је провера телесне температуре и коришћење дезобаријера, обавезно је држање физичке дистанце и у води, а забрањено је задржавање у холу испред базена.

Нови Сад, 11. јун 2021. године

 

Преузмите naredba_otvoreni_bazeni.docx (application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document 20 KB)