Читај ми

СВЕЧАНО ОТВОРЕНЕ НОВОСАДСКЕ ДЕЧИЈЕ ЗИМЗАРИЈЕ

Члан Градског већа за образовање Радомир Дабетић свечано је отворио „Новосадске дечије зимзарије 2“ у холу Позоришта младих. Манифестацију организује Фондација „Деци на дар“ с циљем да деци предшколског и школског узраста обезбеди креативно-едукативне и спортско-рекреативне садржаје током зимског распуста,  a подржава је Градска управа за културу.

-Град Нови Сад је одувек подржавао манифестације које имају за циљ образовање деце и младих. Сматрам да је свака игра вид образовања и задовољство је када можемо да омогућимо да се деца кроз бројне садржаје оваквих манифестација - не само забављају, него и социјализују, образују и науче нешто ново што се у редовном процесу образовања не може постићи - рекао је том приликом Радомир Дабетић и пожелео деци леп провод у току распуста.

Радионице за децу почеће са радом у понедељак 24. децембра и трајаће до суботе 12. јануара, а најмлађи Новосађани ће имати прилику да током зимског распуста учествују у више од 70 програма. Упоредо са креативно-едукативним програмом, деца ће имати прилику и да вежбају капуеру, тренирају фудбал, као и да науче правилно држање тела. Све информације о програмима могу се пронаћи на сајту www.novosadskedecijezimzarije.info.

Нови Сад, 21. децембар 2012. године