Читај ми

СТОНОТЕНИСЕРИ ПАРАОЛИМПИЈЦИ ПОНОС НОВОГ САДА И СРБИЈЕ

Поводом оствареног успеха на Параолимпијским играма у Токију, градоначелник Новог Сада Милош Вучевић примио је у Градској кући стонотенисере Бориславу Перић-Ранковић, Наду Матић и Митра Паликућу, као и тренере из новосадских клубова ''Спин'' и ''Неос''.

- Већ по традицији, после Параолимпијских игара имамо задовољство и част да поздравимо наше спортисте, а то су свима позната лица која увек доносе сјајне вести. Драго ми је да сам домаћин екипи која је нашу државу представљала у Токију, а донели су две медаље које су освојиле Борислава и Нада у екипном такмичењу. Ово је Бориславин четврти наступ на Параолимпијади, а пета олимпијска медаља, што је за сваки респект. Међутим, сви они су шампиони, не само овог спорта, већ шампиони у животу, јер побеђују у нимало лаким околностима. Када год се нађемо, они мени пренесу добру енергију и то треба да нас опомене да не будемо тако често незадовољни. Град ће наставити да помаже оба клуба и сигуран сам да ће стонотенисери освојити још много одличја – нагласио је градоначелник Милош Вучевић.

Борислава Перић-Ранковић захвалила се градоначелнику Вучевићу на гостопримству и лепим речима у име целе екипе.

- Драго ми је што можемо да обрадујемо Нови Сад и поносни смо када остваримо успех за наш град и нашу државу. Иза свих наших резултата стоје Град и Градоначелник, јер нам њихова подршка омогућава да се посветимо тренирању. Надам се да ћемо се још много пута радовати заједно и наставити традицију успеха – истакла је Борислава Перић-Ранковић.

Нови Сад, 17. септембар 2021. године