Читај ми

САСТАНАК ГРАДОНАЧЕЛНИКА НОВОГ САДА СА ПРЕДСТАВНИЦИМА КОМПАНИЈЕ ''БИГ СИ''

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић састао се са Робертом Јахавом, власником компаније „Биг СИ“ (Big SEE) који га је обавестио о тренутним активностимa у вези са изградњом тржног центра у Новом Саду чије званично отварање је планирано за 11. октобар.

Вучевић је том приликом изјавио да оно што Новом Саду у овом тренутку највише недостаје јесу инвестиције које ће допринети привредном развоју и отварању нових радних места. Oн је истакао да га посебно радује чињеница што ће овим пројектом неколико стотина Новосађана бити упослено.

„Због тога је долазак израелске компаније „Биг Си“ изузетно важан за привреду Новог Сада. Поред изградње Тржног центра који ће бити на располагању суграђанима, надам се добром пословању ове израелске компаније у граду, што ће бити сигнал и другим привредницима из те земље да овде улажу“ рекао је градоначелник и поручио инвеститорима да је веома важно да својим пословним партнерима и матичној држави пошаљу позитивну слику о пословним могућностима Новог Сада.

„Наш циљ је да у привлачењу страних и домаћих компанија искористимо бројне потенцијале које  град има, на обострану финансијску добит. У своје лично име обећавам пуну сарадњу и помоћ“ закључио је Вучевић.

Роберт Јахав, власник компаније „Биг СИ“ се захвалио градоначелнику Новог Сада на помоћи и изразио очекивање да ће изградња овог тржног центра бити завршена у планираним роковима и да ће „Биг Си“ ускоро отворити своја врата Новосађанима и започети успешно пословање. Он је подсетио да је у питању модеран тржни центар, на 30.000квадратних метара површине у који је инвестирано 50 милиона евра, где ће бити заступљени врхунски светски брендови и дисконтне продавнице.

Заменик шефа кабинета градоначелника,
Миодраг Милошевић                                                                 

 

У Новом Саду, 21.септембра 2012.године