Читај ми

РЕДОВНА ОДБРАНА ОД ПОПЛАВА НА СНАЗИ У ВЕТЕРНИКУ И КОВИЉУ

На седници Градског штаба за ванредне ситуације, којом је председавао градоначелник Милош Вучевић, одлучено је да се укине ванредна одбрана од поплава у свим месним заједницама, а да на снази остане редовна одбрана од поплава у Ковиљу и у Ветернику.

Такође донет је закључак да предузеће ''Циклонизација'' спроводи мере дезинфекције и дезинсекције, како се за то буду стварали услови.

- Координираним радом свих служби и предузећа неопходно је да се доведе до што бржег враћања угрожених површина у првобитно стање, то јест да се што пре санирају последице изазване водом – нагласио је градоначелник Милош Вучевић.

Грађевинска инспекција излази на терен где год се вода повукла, и где је могуће вршити процену штете, а Град ће грађанима пружити подршку у санацији.

За пријаву штете на објектима грађани се могу обратити Управи за инспекцијске послове телефоном на бројеве 4872 402, 4872 403 и 4872 404, за дезинфекцију и дезинсекцију површина предузећу ''Циклонизација'' на број 6412 322, а за евентуалне проблеме са водом предузећу ''Шајкашка'' на број 557 255.

Нови Сад, 29. мај 2015. године